Tjänster | bemanningistockholm.com

Tjänster

Tjänster

Om du driver ett hotell är det viktigt att bemanning inom reception och andra tjänster fungerar, annars riskerar du att hotellet inte lever upp till gästernas förväntningar. Vi kan assistera med kompetent personal inom hotellbemanning som ser till att allt fungerar som det ska. Vårt mål är att den personal vi rekryterar ska kunna hoppa in i sina nya arbetsuppgifter på en gång. Vår personal har ett högt servicetänk, är flexibla och gör alltid det där lilla extra för kunderna. Är du en restaurangägare och är i behov av personal? Vi bemannar även restauranger, allt från hovmästare till kockar.

 

Extrapersonal vid högsäsong

Under högsäsong kan det vara svårt att förutspå hur mycket personal som faktiskt kommer behövas. Kanske får du betydligt fler bokningar än vad du har räknat med? Vid dessa tillfällen hjälper vi gärna till att säkra upp din bemanning och se till att alla tjänster på hotellet fungerar som de ska. Vi kan bistå med personal för reception, städning, servering, night managers, och allt därtill. Om du anordnar konferenser på hotellet kan vi även hjälpa till med denna bit. Med vår hjälp ser vi till att du alltid har full bemanning oavsett säsong.

 

Reception

Det är receptionistens ansvar att välkomna alla gäster till hotellet och svara på alla frågor och funderingar som de kan tänkas ha. Det är viktigt att samtliga gäster får ett gott första intryck och ett vänligt bemötande. Vi kan bistå med utbildade och kompetenta receptionister som snabbt sätter sig in i alla system och rutiner. Vår personal är service-minded och ser alltid till gästernas bästa. Vi kan även hjälpa till med bemanning av nattpass om det skulle behövas.

 

Konferens och servering

Vi kan också hjälpa till med konferensbokningar och all form av servering och frukost. Om hotellet anordnar konferenser kan vi se till att alla lokaler är i iordninggjorda och redo för gästerna. Om hotellet serverar frukost och har restaurang kan vi även assistera med dessa bitar. Självfallet kan vi också bistå med städare och se till att hotellet är i toppskick och välkomnar gästerna på bästa sätt. Vi erbjuder en skräddarsydd lösning som passar dig och ditt hotell. Du berättar vad du vill ha och vi levererar efter önskemål.

Är ni i behov av personal?

Vi ser till att ni har rätt person på rätt plats när behovet uppstår. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

(Lämna tom)